Hoe krijg je jouw gratis Minecraft account?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Erphion

Administrator
Berichten
129
Leuk bevonden
1.397
Welkom bij DodoCraft! :crown:

Minecraft Bedrock is een versie die ontwikkeld is om cross-play mogelijk te maken met Windows 10, iOS (iPhone en iPad) en Android (telefoons en tablets). Deze week wordt het ook mogelijk om DodoCraft op Minecraft: Bedrock te spelen! In dit topic leer je hoe je een Bedrock account krijgt en hoe je straks op DodoCraft kunt spelen.

:robot: Minecraft voor Windows 102873
Alle Minecraft: Java spelers die voor 19 oktober 2018 een Java account hebben aangeschaft kunnen via Mojang gratis een Windows 10 code krijgen. Klik hier om naar account.mojang.com te gaan. Bij My Games staat een knop om je gift code te krijgen. Zodra je op deze knop drukt krijg je jouw eenmalige code te zien en stuurt de site je naar een Microsoft pagina, waar je de code kan invullen. Als je deze knop niet ziet is jouw account later gekocht en is het dus niet mogelijk om een gratis versie te krijgen.

Klik hier om rechtstreeks naar Minecraft: Windows 10 te gaan in de Windows Store. Hier is weer een knop te vinden genaamd Een code inwisselen, ook hier kan je de code gebruiken die je net hebt gekregen via de site van Mojang.

:warn: Als je problemen hebt met de code raadt Minecraft je aan om contact op te nemen met Mojang (de eigenaar van Minecraft). Houd er rekening mee dat ze alleen ondersteuning bieden in het Engels. Klik hier om naar Mojang's contactpagina te gaan.

:cookie: Minecraft voor iOS
Minecraft voor iOS kan je downloaden door rechtsonder in de App Store naar Minecraft te zoeken. Of klik hier om rechtstreeks naar Minecraft te gaan in de App Store. De iOS versie van Minecraft kost eenmalig € 7,99.

:lollipop: Minecraft voor Android
Minecraft voor Android kan gedownload worden door Minecraft op te zoeken in de zoekbalk van de Google Play Store. Of klik hier om rechtstreeks naar Minecraft te gaan in de Google Play Store. De Android versie van Minecraft kost eenmalig € 6,99.

:rocket: Hoe kan ik op DodoCraft spelen?
DodoCraft is gratis toegankelijk voor iedereen met een geldig Minecraft: Bedrock account. Als je een legaal account hebt kan je op DodoCraft spelen door de volgende stappen te volgen:
 • Open Minecraft
 • Klik op: Spelen
 • Klik op: Servers (rechtsboven)
 • Klik op: Server toevoegen
 • Vul de volgende gegevens in:
  • Servernaam
   DodoCraft
  • Serveradres
   play.dodocraft.nl
  • Poort
   19132
 • Klik op: Opslaan
DodoCraft is nu altijd onderaan de serverlijst in Servers te vinden. Hierna kan je DodoCraft altijd spelen met één druk op de knop (Spelen > Servers > DodoCraft).

:exclamationquestion: Ik heb nog meer vragen, wat nu?
We hopen dat alles nu duidelijk is. Maar als je alsnog met een vraag zit kan je altijd contact opnemen met een medewerker of kan je een bericht sturen in #support in onze officiële Discord Server!

We hopen je binnenkort op DodoCraft te zien! :fire:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan